Workshops

We organiseren Terrarium Workshops in het Nederlands en Engels over heel België. Dit doen we in samenwerking met andere organisaties en bedrijven. De workshops zijn toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. Iedere stap wordt gegidst en met de juiste tools uitgevoerd. Met een korte introductie inbegrepen, duren ze maximaal een uur.

Je leert er hoe een terrarium zichzelf in stand houd; de innerlijke werking en hoe je ze verzorgt. Daarna is het aan jou om er zelf een te maken. Met een brede variatie aan kleurrijke Fittonia's maakt iedereen zijn of haar unieke compositie om erna mee thuis te nemen en te zien evolueren over de volgende maanden en jaren.

Wil je iemand een workshop cadeau doen? Dat kan. We versturen jou een printklare cadeaubon op naam van de persoon. Meer info over aankomende evenementen vind je terug op onze Facebook pagina.

Evenementen. Je kan ons boeken voor elk evenement. Een gezellige vrijgezellen? Een groot bedrijfsevenement? We bieden op maat gemaakte workshops met verschillende Terrarium groottes. Een korte workshop van 10 minuten tot de langere van 60 minuten. Een terrarium workshop is een groene, ecologische extra voor jouw evenement en de deelnemers gaan naar huis met een zelfgemaakt souvenir. We komen volledig bereid; terrariums, grondstoffen, plantjes en gereedschap. Voor meer info of een prijsofferte kan je ons mailen en dan helpen we je graag verder.

Teambuilding. Een workshop met collega's op bureau. We bieden Team buildings aan op locatie en transformeren de werkruimte in een groen atelier. Wie van je collega's heeft groene vingers? Wie kan er moeilijk kiezen? Daar kom je achter op één van onze Teambuilding formules.

Voor de kindjes. We bieden workshops aan voor kinderen. Met onze selectie terrariums van dik glas maken we de workshop veilig. We maken er een fijn leermoment van waar de kinderen ontdekken hoe onze wereld en hun klein ecosysteem hetzelfde werken.

DIY Kit. Wil je graag zelf een terrarium maken, maar je kan er niet bij zijn op onze workshops, overweeg dan onze variatie DIY Kits. In acht korte stappen maak je jouw eigen terrarium en dit thuis. De verzending met Bpost is gratis in België.